Min födelsedag och min första egna blogg

I morse vaknade jag av att barnen sjöng "Ja må hon leva..." och kom med fika och presenter på sängen. Jag fyller alltså år idag och tänkte starta min NN-års dag med att skaffa mig en blogg och försöka skriva ner vad som händer och sker ffa hur jag mår i sjukdomen. Ska försöka bli duktigare på att lista ut orsak/verkan till varför jag är helt slut vissa perioder och är jättepigg andra. Kan det vara vädret? Något jag gjort dagen innan? Veckan innan? Infektion eller? Kan ju vara så less MS:n vissa dagar.

Sen har jag inte bestämt vilka som ska få läsa min blogg alla eller bara de jag vill eller ingen. Jag måste känna mig för vad jag ska skriva det är ju år och dagar sedan jag skrev dagbok och jag vet inte riktigt vilka tankar, händelser osv jag är intresserad av att skriva ner. Sen får jag ju se hur länge jag håller på och om jag själv eller någon annan är intresserad av att läsa vad jag skrivit. 

För tilllfället har jag bara lagt upp en kategori "Mina dagar" men det kommer antagligen att bli fler framöver. 

Jag fick massor av presenter idag regnbyxor, pilgrimhalsband av L-G och pilgrimöronhängen av barnen och blommor samt pengar av mamma och så kommer Gun och äter middag på fredag. Maffe kommer inte med, han är i Uppsala och hjälper Henrik flytta till Skellefteå och Gustaf spelar hockey i Gävle

Ni som är nyfikna på hur många år jag fyllde idag kan ju kika på
www.birthday.se .

God Natt!