Ledig idag - Hundlöss - VM till helgen

Ledig idag. Skönt! Har varit ute och skottat snö. Det händer inte så ofta men den här snön var lätt så det gick bra.
 
Jag hämtade Frida och Fanny från skolan. De hade åkt skridskor och tyckte att det var alldeles för tungt att bära hem allt. Nu leker de där uppe och klär ut sig och spelara teater. Får väl se om jag blir bjuden upp för att vara publik. Ibland får jag det ibland inte....

Hämtade även Hanna och Anna från skolan idag eftersom jag var på apoteket i samband med att de slutade. De ser "DaVinci koden" i skolan och nu är de livrädda för att träffa "Silas". Han måste bara dö säger Hanna annars kommer jag aldrig att våga ut ensam fler ggr. Undra hur han såg ut i filmen? när man läser boken så får man ju föreställa sig själv hur folk ser ut och där kan man ju ha begränsningar.... Sen får man ju en djupare beskrivning i boken över varför Silas blev som han blev.

Malin kom hem nyss och nu ska hon tillsammans med Sara ut och jogga och igår hade de handbollsträning. Hjälp vad flitiga de är! I går gjorde Malin sina ämnesval till tvåan hon var lite tveksam om hon skulle läsa matte C i tvåan elr trean. Men nu valde hon ingen matte nästa år utan räknar med att hon kan repetera in matten tills hon ska läsa det i trean. Jätteduktigt! att ta de besluten själv när man är 16 de enda hon frågat mig om är vad som krävs för vissa högskoleprogram. De flesta klarar man ju sig med grundbehörighet men det finns några som hon funderar på som kräver matte C samt Fysik, Kemi osv. Jag försöker att inte påverka henne utan ger endast råd om hon frågar ser det som hennes eget beslut för framtiden. (Matten tror jag hon kan repetera in ganska snabbt om hon inte läser det under ett år. Hon kom ju hem och berättade att hon igår fått veta att hon hade MVG på nationella matteprovet. GRATTIS!).
Vad olika de två är Malin som har lätt för matte och tycker det är OK. Hanna som hatar matte, hon tycker det är jobbigt, eftersom hon inte förstår direkt måste ju fundera. Däremot älskar hon språk och funderar nu på att läsa extra språk på gymnasiet, hon velar mellan Midgårds arenaprogram eller Umeå internationella. På Midgård ser hon ju att hon har en annan möjlighet; att få fortsätta med sitt gitarrspelande och bild som är hennes intressen.

* * *

I går behandlade vi Kajo med Frontline som ska ta bort lössen som hon fått. Hon blev smittad förra onsdagen när vi var på Forslunda. Men eftersom vi sedan fick reda på att Enzo hade löss så har jag kollat henne i stort sett varje dag för att stoppa det så tidigt som möjligt. Vill ju inte att flera generationer löss ska hinna kläckas. Jag kommer ju ihåg hur det var för Ariana som var full i löss en gång. Det riktigt kröp massor av löss USCH!! och dem upptäckte jag när jag låg och myste med henne i en säng. Idag är jag glad att vi inte låtit Kajo sova i våran säng. När Ariana hade löss badade vi henn i något som hette  Alugan 2ggr med 2 veckors mellanrum. I går lyssnade jag med de på apoteket och de sa att Alugan försvann i samband med att vi gick med i EU........

I dag skulle jag visa åt Fanny hur hundlöss ser ut. Jag letade och letade i Kajos päls men hittade ingen. Ska fortsätta leta i kväll, de kan väl inte försvunnit så snabbt?
* * *

I morgon jobbar jag igen och sen bär det iväg till Åre med IBS NN. Det blir ingen resa utomlands i vår för oss utan en sväng till Åre och VM i stället.  Vi är bar nio stycken från Umeå så vi åker bil upp i morgon em. Sen blir det jobb på fredag men lördag ska vi hinna se någon tävling herrarnas super G och ev damernas super G på söndag. Jag vet inte vad vår chafför tänkt men jag skulle tippa att han själv vill åka slalom på söndag om det är fint väder.

Less näsblod varje dag............

Jag ska ju ta inflammationshämmande och febernedsättande i samband med betaferonsprutan och min doktor skrev ut medicin som skulle göra att jag återhämtade mig snabbare efter sprutan men istället så blöder jag ju näsblod i stort sett minst en gång per dag. Pest eller kolera, blä. Går tillbaka till alvedon/ipren igen.


KikOff och spår efter 11 september...........

I morse åt jag frukost och hade utsikt över hockeyplanen i Globen. Inga hockeyspelare var där men det var ändå ganska tufft att sitta i restaurangen sju våningar upp. God frukost var det också med ALLT på frukostbordet. Jag gillar hotellfrukost och tar jämt för mycket på brickan så jag får lämna kvar hälften ; ) Mätt blir jag iaf och det blev jag i morse oxå.

Nu i kväll känner jag mig lite tröttare än vanligt och det beror antagligen på att jag vaknade kl 4.00 i går morse. Varför stiger man upp klockan fyra frivilligt? Jag kunde ju åkt till Stockholm redan på torsdag kväll istället. Men jag tänkte inte på det och när det var bokat så orkade jag inte börja ändra så det var bara att kliva upp kl fyra i går och köra till Alvik. Vi skulle ju med flyget som gick 06.30 och först skulle jag hämta upp Hans i Sävar och Jörgen på Carlshem. I går morse förstod jag oxå varför de vill att man ska checka in minst ½ timme innan flyget ska lyfta. Hjälp vad de har bökat till det ffa köandet hit och dit…… 

****************

Först ska man köa för att kunna parkera bilen vid bommen till parkeringen för att betala med kortet.Sedan ska man köa för att få checka in och få boardingcard  vid de automatiska billjetläsarna. Sen är det  kö för att lämna in bagaget och visa fingret (på Arlanda är det leg). Därefter ska man köa till säkerhetskontrollen för att sen få sitta och vänta på att köa till gaten för att visa fingret och biljetten igen. De vill ju veta att det är samma person som går in på flyget som lämnade in bagaget. Sen får man passa sig så att man inte har någon vätskebehållare i handbagaget som kan innehålla mer än 1 dl. 

Det borde räcka med ett par köer. En först där man visar finger(leg) får boardingcard, lämnar bagaget och så gör de säkerhetskontrollen för att släppa en till gaten. Sen behöver de bara kolla leget/fingret samt boardingkortet när man ska gå till planet genom gate:n, eller ska den kontrollen behövas här? Man kommer ju inte ut igen från gaten utan att de har koll på en. Fast det här innebär väl att alla flygplatser måste byggas om igen.........

**************** 

Så jag klev upp fyra för att åka på IBS Nordic:s KickOff i Stockholm. Vi var totalt 525 som tackat ja! Tyvärr var det en hel del flygförseningar igår så vi kom i gång lite senare än tänkt. Fast trots det hann vi igenom hela programmet. Vi höll till på Hovet och åt även middag där på restaurangen. Vi blev bjudna på allt inkl dryck och jag tror att det var 60-70 bord och så fick vi blanda om oss lite så att vi skulle sitta med Norska, Danska och Finska kollegor.Jag skippade dansen eftersom jag blött näsblod redan innan jag hann åka hemifrån i morse. Utan satt vid bordet och pratade med en hel del kollegor och alla från Norra Norrland kom till vårat bord så vi hade riktigt trevligt. Sen gick jag tillbaka till hotellet vid halv ett tiden trots att festen höll på till två. Duktiga jag ; ) Mina rumskamrater Maria och Karin däremot gick på efterfest och kom nog inte hem förrän kl halv fyra. Stackarna de som skulle iväg med buss redan kl 8.00 medan vår bussen gick först 11 från hotellet. 

 ****************
Kom hem och la mig och vilade någon timme medan Malin lagade en god lördagsmiddag. Malin hade bjudit hit två kompisar på middag och när hon lagade mat åt dem så lagade hon så de räckte till resten av familjen. Gott... 

Sen tog Hanna och jag och badade Kajo, tänkte få bort resterna av öronmedicinen i pälsen runt öronen. 

Efter det var jag helt slut och satt mig tillsammans med L-G, Hanna och såg ”Flight 93” och då får man ju bättre förståelse för allt köande på flygplatserna. Jag blir kontrollerad för att jag ska åka säkrare med mig själv, eller? Samtidigt blir jag dödligt arg på de som ställde till det 11 sept 2001!!!!!!!!!!!

Frossa!

Vilken frossa jag hade i natt, det är sällan jag haft så hög feber! L-G vaknade av att jag låg och skakade hela sängen ; ). Varför blir det såna hemska reaktioner på sprutan ibland? Fast enligt doktorn är det ju positivt så länge jag reagerar på sprutorna :( eftersom jag då inte bildat antikroppar mot medicin vilket är ganska vanligt när man tagit Betaferon i 3 år.

Jag var helt slut i kroppen när jag vaknade i morse men framåt dagen hade orken kommit tillbaka och jag gick på en långpromenae med Kajo.


Åååh, nu njuter man

106058-16

L-G och jag skulle till stan idag men det fina vädret gjorde att vi ändrade oss. Det är ju det här man väntat på hela vintern, stan är ju kvar... Snö, sol, vitt, ljust och minusgrader - Härligt!!  L-G åkte med Hanna och Frida till Bygdsiljumbacken istället. Frida var överlycklig hon har ju väntat och väntat på att få åka slalom igen. Jag tog Kajo på en långpromenad upp i skogen och gissa vilka fler som hittat dit nu. Det var massor av spår efter renar. Tidigare har det varit rådjur och älg men nu har renarna oxå hittat dit.

Klockan fyra kom de tillbaka efter en härlig dag i backen. Det hade gått bra för Frida för hon hade inte ramlant någon gång ; ) Däremot hade Hanna ramlat en gång!  Skämt åsido men L-G sa att det gått bra för Frida som nu åker i alla backar. Fast det gjorde hon kanske redan i fjol i Åre.

Sopsortering var det sen idag, det blir snabbt en massa papper och glas som ska iväg.

*^^*^^*^^*^^*
Fast egentligen är jag fortfarande emot sopsorteringen. Inte att vi sorterar våra sopor utan sättet vi gör det på. Någon, inte jag, måste komma på ett bättre sätt. Både för att förvara och sortera sopor i hemmet, husen idag är ju inte planerade för det, sen ska man iväg till de där snygga sopconteinerna och lasta i allt i de små hålen. Sen tar man ju bilen dit och har man tur finns det plats för skräpet man har med sig. Annars är det bara att ta det hem igen och lasta ur bilen, last i igen efter några dagar och köra dit igen. Miljöbesparning? Vi har ingen miljöbil. . . . .  Jag undrar förresten hur folk som inte har bil gör, tar de med en påse varje gång de går och handlar? Fixar hemtjänsten sånt åt folk som inte orkar själv?  
*^^*^^*^^*^^*

Sen var L-G och jag på ICA för att komma på någon lördagsmiddag, det blev hemlagade köttfärsbiffar med mos till slut. Malin som var i Bygdeå skulle också hämtas hem innan middagen så innan vi var klar med maten så var klockan ganska mycket. Efter middagen somnade jag i soffan framför TV:n och vaknade när det nästan var dags att gå och lägga sig ; )  men istället blev det en kvällspromenad med Kajo och Malin som sällskap. Vi hann även se en film i kväll, Wallander - Mastermind, som var bra! Det är ju hemskt sällan L-G och jag tar oss tid och se en film och det var nog minst ett halvår sedan sist.

L-G har gått och lagt sig för han ska till Umeå i morgon, redan vid 10-tiden, och hjälpa Kjell med renoveringen. Kom just på att jag inte har någon bil till Forslunda i morgon men det kanske inte går att träna där nu. Måste kolla om det blir MTAB istället........

*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*

Idag tillverkas våran A4. Det är ganska kul att veta precis dagen när bilen "föds". Vi ska sen ha den här hos oss inom tre veckor. Ska bli skönt med ny bil och ffa så att Kajo får mer plats.

*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*^^*

Tokig dröm igen - Biverkning???

När L-G väkte mig en morgon för några dagar sedan avbröt han mig mitt i ett mattetal!

Jag läste matte på universitetet igen ; ) och hade varit slö de sista två lektionerna så jag låg efter alla andra och hade tagit med mig böckerna hem. Hade löst en massa tal men just när L-G väckte mig så höll jag på med ett tal

Om det nu i år var en måndag den 1 januari. Vilken veckodag är det då den 1 januari år 20002001? 

Känn på den ni, med skottår var 4:e år, inte undra på att jag är trött jämt när jag vaknar. Sen är ju frågan hur kan jag komma ihåg talet?  

Tjejmiddag med tråkigt återbud.......

Den här terminen hade vi tur i lottningen igen och vi får vara med våra hundar i Forslunda hela våren. Härligt att få vara inomhus och träna ffa den här vintern som inte varit någon riktig vinter än. Idag har vi iaf snö på isen och när jag släppte Kajo i kväll sprang hon som en tok inte bara på tomten utan in i skogen och snabbt tillbaka flera varv och hoppade och studsade precis som för ett år sedan när hon började känna sig hemtam här på gården fast då var ju hennes område lite mindre än idag. Kommer ihåg när hon tex sprang flera varv runt våran kompost (den är inte stor) och L-G och jag bara stod och skrattade åt henne. Hon hade verkligen behövt vara en sväng till Forslunda i går kväll.

Men vi hade ju bokat tjejmiddag här hemma hos mig och är det något som är trevligt så är det våra middagar. I går var det Agneta, Kathrin, Marit, Carina och Maria som kom hit. Karin skulle till Hemavan och Christina var hemma med barnen eftersom Erik oxå skulle med Swedbank till Hemavan. Annika lämnade återbud kvällen innan. Hon kände sig ganska nere eftersom ett par kompisar misst deras grabb i en olycka helgen som gick.
Jag läste på DN:s hemsida i helgen om en "madrass"olycka i fjällen och tänkte NÄÄ, inte igen att de aldrig lär sig. Men man lär ju sig sällan av andras misstag och ffa inte när man är 18 år... Annika hade också läst artikeln och såg att det var en 18-åring från Södertälje som förolyckats. Annika hade tänkt på att hon känner EN 18-årig grabb i Södertälje men där bor ju massor så det kunde ju inte vara han. Dagen efter ringer Marie och talar om att det var han. Otäkt, sånt får ju bara inte hända. Inte bara att det drabbar föräldrarna så oerhört men hans 13-åriga lillebror ska ju inte behöva vara med om någont så hemskt. Kommer att tänka på när Svenne och Ingrids flicka som var 15 år omkom i en trafikolycka. Det vilade en sorg över hela familjen i år efter och fortfarande fast det är 15 år sedan så  tycker man att det är orättvist att  de har behövt gå igenom något så hemskt och att det skulle drabba Emma. Hmmm lill Emma skulle ha varit 30 nu.....
Något som var ganska knepigt är att när vi röjde i våra förråd för 5 år sedan så hittade jag en teckning som Emma ritat åt mig när hon var kring 10. Av alla teckningar jag fått av barn jag känner varför hade jag just sparat Emmas teckning? Annars är det ju bara teckningar som mina egna barn ritat som jag sparat.
Nä nu blev jag deppig och nu känns det som om jag inte vill skriva mer idag. Allt annat blev ju oviktigt just nu.......

En vecka har gått sedan sist och man ser att vi går mot ljusare tider.....

UFO?
Förra veckan på tisdag åkte Malin med mig in till Stan. Klockan var väl nästan halv åtta och när vi körde ut mot Sikeå så frågar Malin vad det är som lyser på himlen.
- Det brukar vara en ganska stark stjärna åt det hållet på himlen, svarar jag
- Ja, men den har ju svans.
- Hmm kanske är det ett flygplan och så lyser någon lampa nedåt.
- Näää, det ser mera ut som en stjärna som faller.
- När "stjärnor " faller så gör de det snabbt.
- Ja, men vad är det då?
- Jag ska kolla när vi kommer till Sikeå måste hålla ögonen på vägen nu.
När vi kommer till Sikeå ser jag hur något försvinner bakom berget. Hmm det var nog ett UFO säger jag.
 - Visst säger Malin.
Hann inte långt och då är det någon som ringt in till lokalradion och frågat vad det är för UFO på himlen. Ett gott skratt fick vi i bilen. Senare under veckan läste jag att man under veckan både vid gryning och skymning kunde se en komet men bara den veckan. 

Stressig början på nya året.
Åh, vad det var svårt att komma igång efter julledigheten. Inte riktigt kry och mycket på jobbet, strul och nytt projekt på g. Jobbade alla min timmar (+ ett par extra) måndag-torsdag och det var alldeles för mycket. Jag kunde inte vara ledig på onsdag eftersom vi hade ett första projektmöte och efter mötet satte jag mig ner och skulle skriva protokollet och då ringer L-G och säger att han var på VC med Frida. Hon hade trillat så olyckligt på skolan och hade ordentligt ont i armen så de ville att hon skulle in till stan och röntga den. Som tur var så hade hon inte något brott på armen men jag hann bli orolig och åkte hem. Kom även på att Kajo inte fått vara ute eftersom L-G inte hunnit hem på lunchen. Sen när jag pratade med Frida påminde hon mig om att vi skulle till Bergdahls för att fira Luz och jag fick inte åka dit innan hon kom hem. Visst jag skulle ju även fixa blommor och middagen hade jag inte tänkt på så det blev inge vila den eftermiddagen. Men det var ganska trevligt  hos Luz. Karin W hängde med och Malin som ville träffa lill Isak och Frida ville träffa Linnéa. När jag kom hem hade jag protokollet kvar att skriva...........

På torsdag morgon när jag vaknade orkade jag inte iväg till jobbet, helt slut. Skrev ett mail för att kolla om jag var tvungen in till stan och medan jag väntade på svaret tog jag tidningen och la mig i sängen. Kvart i tolv kom L-G hem på lunch och väckte mig och så visade det sig att jag var tvungen att åka in och jobba så det blev en sen eftermiddag på jobbet. Tog ledigt på fredag istället men hade ingen nytta av den dagen och inte lördagen heller då jag var helt slut och inte orkade ta mig för något speciellt. Blääääää Den här veckan ska jag vara ledig på onsdag!


* * * *
Nej tack,  till Sävar
I söndags ringde Viola från Neurocenter i Sävar och undrade om jag ville komma dit nu i vår. Jag var på vippen att tacka ja,  men samtidigt har det, om man inte räknar med sista veckan, gått ganska bra nu och jag sa att jag avvaktar........ Det visar väl sig om det var rätt beslut, Malin tyckte att jag skulle ha tackat ja, hmm.

* * * *
Min hund?
I morse var Kajo billig!!! och för mig var det första gången jag kännt att jag inte ville vara hundägare igen.
Hon SPYR ropade Hanna och släppte ut henne. Halsbandet hade hon inte på sig så Hanna hann inte sätta fast henne där ute. Utan hon stängde dörren eftersom det var -14 grader och hon stod i pyjamas. Jag hade bara på mig ett linne och trosor och började torkade upp spyat, Hanna kikade vad Kajo sysslade med och försökte kalla in henne men hon kominte eftersom hon antagligen var nödig. Hon går ingen stans säger L-G, hon är för mörkrädd. Sen efter en stund ropar Hanna NEJ KAJO! Jag öppnar dörren och då har ju Kajo sett en kvinna som kommer i mörkret på sin snabba promenad efter vägen och Kajo har rusat ner till henne och skäller ut henne. Mörkrädd? Jag visslade på henne men hon kom inte utan L-G var tvungen att ropa in henne. Usch!! vad man känner sig ansvarig! Hon skrämde ju säkert kvinnan som gick på vägen. Inte kul när en stor hund som man inte känner kommer rusande och hoppar och skäller när man är på morgonpromenad.  Som tur var kände L-G igen kvinnan och jag ringde senare upp henne och bad om ursäkt. Vad ska man annars göra? Hon mådde nog inte bra av det och det gjorde ju inte jag heller men hon tyckte iaf att det var bra att jag ringde och för mig kändes det oxå bättre. Som tur var sa kvinnan att hon ine var hundrädd....  Tänkte även köpa blommor åt henne men jag pratade med två hundägare på jobbet och de tyckte inte att jag skulle göra det trots att de förstod hur jag kände mig ........

* * * *
Lite bakvänt
Ibland är det lite bakvänt. Malin ville åka med mig till stan eftersom hon hade en tandläkartid här i Robban och skulle inte hinna med bussen till Umeå. Hanna skulle oxå åka med mig för hon skulle till tandregleringen i Umeå och "skruva" tandställningen. Hon hade en tid kl 11.00 och missade hela skoldagen och det hade inte varit bättre om hon tagit bussen in. Vi var i stan vid 09.30 och åkte på COOP och JULA och handlade saker som L-G behövde till renoveringen av tvättstugan sen skjutsade jag Hanna till NUS. Fick jobba lite senare idag så efter middagen stöp jag i säng. Vaknade vid 20.30 varit på hundpromenad och kikat på idrottsgalan måste lägga mig igen........... Somnar nog ganska snabbt för jag är slut i benen och det är spruta idag.

Fel på servern igår kväll så jag kunde inte publicera bloggen så det blir nu idag istället....

Trevlig trettondagshelg!

Vilka härliga promenader det har varit i helgen ffa den L-G och jag tog igår. Minus grader och sol och vitt, det kändes som om vi är på rätt väg mot våren och sommaren. Ska bli härligt fast det känns fortfarande trist att vi inte haft någon ordentlig vinter än mer än den vi hade i oktober. Fast hoppet finns kvar än om vinter. Jag ska ju en sväng med IBS till Åre och så ska vi hela familjen upp till Gällivare och Dundret under sportlovet.

* * * * *
I går kväll var vi hos Harry och Birgitta på middag. Det är alltid lika gott och trevligt! Uppskattas också mycket av alla våra tjejer eftersom de inte säger nej till god mat, efterrätt se video och spela spel. Kajo hade vi lämnat hemma eftersom vi inte skulle bli borta så länge. Men eftersom vi hade så trevligt så upptäckte jag helt plötsligt att hon varit ensam hemma i fem timmar och att det var dags att bryta upp.

När vi kom hem spelade L-G, Malin, Hanna och jag ett spel som Frida fick i julkapp, "Så kan det låta". Åh vad tjejerna hade kul åt oss ffa när L-G eller jag skulle nynna någon låt. Vi skrattade emellanåt så tårarna rann.

Frida var lite avis eftersom hon fått lägga sig och vi suttit uppe och spelat HENNES spel.

* * * * *
I morgon ska jag iväg och testa bilen så L-G har gjort motortvätt, städat och tvättat bilen igen, hjälp han kan vara så förbaskat flitig. Jag hoppas verkligen att bilen inte hinner bli alltför skitig i morgon när jag kör in till stan.

Malin brås antagligen på sin far. Idag började hon med att, som igår morse, fixa frukost åt oss alla sen har hon tvättat kläder, spelat spel med Hanna och Frida, lagat middag och så tog hon även hand om disken, utan att protestera, eftersom det var hennes diskdag. Hanna har suttit framför datorn hela dagen och spelat SIMS 2 som Frida fick i julklapp. Vi får ursäkta Hanna med att hon har ont i halsen igen. Frida som hade ont i halsen igår är snorig och hostig idag men far ändå fram här hemma och plockar ihop efter sig och oss. Var får de energin ifrån? Jag kan bara tro att det smittar utav sig av L-G........... eftersom jag är trött jämt eller så ser Malin att inte jag orkar. Det räcker ofta, som idag, med en härlig promenad tillsammans med Kajo för att jag sen behöver några timmar på mig innan jag orkar ta mig för något igen..

Shoppingfeber?

I går gjorde vi det som jag anser är alldeles onödigt och som vi inte gjort tidigare om det inte har varit något speciellt vi glömt att köpa och som vi måste ha innan affären stänger, oftast godis?? Jag tycker faktiskt att det är onödigt att affärerna ska vara öppna sent på kvällen. Iaf var L-G och jag på Jula kl 19.00 sen en sväng och kikade på Willys och sen en längre sväng på COOP och klockan var nästan 21.30 när vi hamnade på ICA MAXI!! Halv tio på kvällen vad gör man på affärer då?? Nästan inga kunder, så tyst att det nästan ekar och inga kassaköer visst kunde det vara en orsak men det är ju ändå inte handla man vill göra på kvällarna. Nu var det iaf så att vi skulle ha en hel del saker till tvättstugan och eftersom Malin ville ha skjuts hem från Holmsund så sent som möjligt på kvällen så blev det att vi handlade i stan sent en onsdag kväll. Vi hittade en hel del och nu kan L-G fortsätta med jobbet i tvättstugan........ Fast ikväll har det inte blivit något gjort eftersom han är trött pga att det blev sent i går kväll.........

* * * * *
Idag på em har jag varit en sväng på affärer igen men jag handlade inget, var jag nöjd sedan igår? Det var Hanna och Anna som ville ha skjuts till Mariedal och Ersboda. De hade hängt med mig i morse in till stan för att shoppa men ville på Jysk och Expert för att handla mer.

* * * * *
Malin hade bjudit två av sina kompisar hit på frukost i morse så Sandra och Sara var här redan strax efter åtta och har varit här till sju i kväll så det blev även lunch och middag. Det var bra för annars hade Frida fått vara ensam hemma hela dagen. Eftersom Malin inte kom iväg till stan idag så ska hon hänga med mig i morgon hon har ju inte shoppat något i år ; ).

I morgon första arbetsdagen 2007

Nu har vi landat efter allt helgstök och resor hit och dit. Vi kom hem i går kväll efter en trevlig nyårshelg på Brändön i Luleå. Idag har vi varit lediga hela familjen och tagit det lungt, iaf jag. Jag gick en lång härlig promenad tillsammans med Kajo först upp till skogen och sen ner till Fredriksfors och hem efter ån.
L-G tvättade bilen och knäppte kort på den eftersom den ska iväg på trading om några veckor och då ska den först testas och så vill de ha bilder med. Tyvärr var vi inte så morgonpigga så det hann börja skymma innan han hade tid att ta korten så han får nog tyvärr tvätta den en gång till innan vi ska sälja den för i
UZR194
morgon kör jag till stan och dyngar ner den igen. *LER*

* * * * * * * * * * * *
Frida var överlycklig i går kväll för Fanny ringde och lyssnade om hon kunde hänga med till badet i Holmsund. Frida som pratat om det hela julhelgen och vi har inte tagit oss tid och så får hon åka iväg iaf. Hon kunde knappt somna i går kväll och i natt skulle hon sova över hos Fanny så att de "slapp" hämta henne i morgon.
 * * * * * * * * * * * *
Malin har varit iväg och hälsat på hos Olle i Bygdeå och nu är hon på handbollsträning som startat om efter julhelgen, de ska träna varje dag resten av veckan eftersom det inte blev någon Östersundsresa för laget.
* * * * * * * * * * * *
Hanna har varit hos Anna i kväll och sitter nu och ser på någån TV-serie så här är hur lugnt som helst det är bara Kajo som försöker aktivera sin matte med en knut som jag knappt vill ta tag i eftersom hon tuggat sönder den ordentligt. Jag får hitta på något annat i stället...........