Trötta familjen

Kl 06.00 var L-G på toaletten men kom sen och la sig igen. Kajo som inte visste att de var lördag morgon gav sig inte förän hon fått upp mig och fått mat. Ja kikade på klockan, insåg att det var lördag, la mig igen och somnade. Nästa gång jag vaknade var när telefonen ringde. Gun var och julhandlade och ville ha svar på en del frågor... La på luren och kikade på lockan 11.40!!! Upp direkt och vilket härligt soligt väder det var ute!! Något vi höll på att missa helt, tack Gun för att du väckte oss. Ingen annan var uppe H och L-G sov ju fortfarande. F sov över hos Linnea och hade nog vaknat men inte här hemma.....

Skippade julklappshandlingen i stan och tog istället en skogspromenad, kikade sen på skidskytte, skidor mm och sen plockade vi ihop här hemma och städade lite. Middag och sen dags för att tvätta bilen. L-G och F kommer hem precis nu, så nu är det dags för kvällskaffe, Kajopromenad och sen ska vi i säng TIDIGT. För i morgon ska vi INTE sova bort halva dagen.

Dagarna som går, fast är det dagar när det är så mörkt?

Åh länge sedan sist men nu är det dags att uppdatera med de sista veckorna:

11 Dec

Jag och L-G slutade samtidigt. Hämtade upp H och körde hem. Alla tre somnade direkt : ). H fortfarande slut efter svininfluensan och ont i ett revben.

Facebook är inte helt fel. Idag kontaktade en släkting mig, en släkting som jag inte visste att jag hade, hon skrev ett meddelande i min logg på facebook:

Hej Eva!

Camilla Berggren heter jag,
förstår att du måste vara släkt med min farfar Karl-Göte Lundströmer som bor i Övertorneå??
Jag känner inte igen dej,men jag träffade Jan-Erik med fru o barn i Umeå för 3år sen..vi åkte upp till farfar o hälsade på i några dagar då...
träffade Britt-Marie med man o barn o barnbarn...
Det var jättefina dagar som jag aldrig kommer att glömma...
Har alltid velat vetat vem som var min "riktiga" farfar...
Det stillade mitt sinne mkt att vi fick hälsa på några dagar..!!
En jättefin familj är ni!!
Kram Camilla


10 Dec

Jobbat förmiddag idag. Hämtade allt godis från Carina. Hämtade hem L-G från flyget idag, skönt att ha honom hemma igen.

9 Dec

Jobbat eftermiddag idag, hann skjutsa F till skolan och H till bussen med A6:an. Snygg bil men tråkig att köra :(
Julbakning och julgodis tillsammans med Maria, Marit, Kathrin, Christina hemma hos Carina på ÖK. Kul men som vanligt bakade vi alldeles för mycket. Jag var tvungen att åka hem vid 22 eftersom L-G var kvar i Sthlm och H inte kunde gå ut med Kajo pga att hon hostat sönder ett revben.

8 december

Kl 06.50 i garaget för att skjutsa Hanna till bussen. Bilen startar INTE!!!! L-G i Sthlm. Ringde inte efter någon granne utan Mobilitetsgarantin, bärgaren kom, han knuffade ut bilen ur garaget. Hjälpstart och bilen går igen. Jag körde in till Motorcentralen, fick en lånebil en A6 TDI 2,0. Bilen kvar på Motorcentralen över natten, allt OK innan alla mätningar. Felet berodde nog på att jag lämnat bilnycklarna i tändningslåset över natten.

Efter jobbet till Bowlingahallen tillsammans med mina kollegor på Iptor. Gick lika dåligt som vanlig för mig när jag kastar de där bollarna ; ) KLOTEN. Efter bowlingen var vi på O´learys och åt middag, gott... synd att man inte kunde ta en Irishcoffé.

7 december


Klev upp redan vid femtiden för att vara sällskap åt L-G som skulle till Södertälje. Flygtaxin kom vid 05.30 han åkte iväg eftersom de skulle driftsätta ett signalsystem nere i Södertälje. Egengtligen var det en annan kille från WSP som skulle dit men han kunde inte utan var tvungen att stanna hemma pga sjuka barn.

På kvällen skjutsade jag F till ridningen. Galopp med Viking idag : ).

6 december
Söndag och L-G skulle till stan för att jobba och få reda på vad som skulle göras och testas nere i Södertälje till veckan. F och jag åkte med och julhandlade på stan + fikade. Senare på em åkte vi till Ulrika och Magnus. Anne var där och så fick vi ju träffa tjejerna Irma, Märta och Hilda. Härligt söta gulliga tjejer.....

5 december

Jag och L-G till Umeå och handlade en del julklappar. Fick ihop det viktigaste åt tjejerna. Skönt!!!!!!

4 december

Fredag, F, H och Dennis här hemma till middagen. Pappas pizza blev det, allas favorit här hemma : ). Idol sen på TV och Tove åkte tyvärr ut.

3 december

Jobbat idag men fortfarande trött efter gårdagen Mabtherainfusion.

2 december

Tidigt uppp eftersom vi skulle hämta H på station i Umeå. Äntligen var hon hemma. Hon hade åkt iväg till Stockholm för att gå på Paramore konsert i måndags. Vi hade såklart avrått henne eftersom hon varit sjuk och var sjuk fortfarande i Svininfluensa men H skulle iväg och i lördags skjutsade vi henne till tåget. Tillsammans med Dennis åkte hon ner de hade iofs en egen cupé men hon var helt slut när de var framme och orkade inte gå och hade en riktigt hög vilopuls och svårt att andas. Dennis blev då orolig och ringde ambulans som tog henne till S:t Görans. Fast när hon fick vila där en stund och de kollat henne så orkade hon iväg med taxi till hotellet. Sen bodde de där i tre dygn innan de tog tåget hem. H orkade inte på någon konsert.....men det kunde ju ha gått.... måste ju testa iaf för att vara säker....

Idag var jag på NUS och fick min andra cellgiftsbehandling. Dropp i nästan fem timmar men vad spelar det för roll, jag mådde ju bra hela tiden och sov hela dagen och även hela kvällen när jag kom hem. Nu håller jag bara tummarna att Mabthera är något som fungerar för mig som MS-broms. Skönta att slippa sprutorna iaf, har varit utan dem i en månad redan och märker hur lätt det är att glömma skiten ; ).

29 november

Varit i väg till stan och sett Gustaf stå i mål för Ske AIK J20. De spelade mot Löven och vann såklart!

Fredag 27 november

Stig och Lena hit på middag. När hände det sist? De skulle iaf hälsa på Jenny i stan.

25 november

Öppet hus på Tundalsskolan. Kul att få se vad barnen gjort, fika och att få träffa föräldrar som man inte sett på ett tag.

24 november L-G 52 år!!!

L-G fyller år och den här gången är det bara F och jag som grattar honom på sängen. M i stan och H ligger i hög feber. På kvällen kom iaf M och Rasmus hit och grattade L-G. Kul!

Söndagen 22 november

H kommer hem från Dennis och är sjuk. Svininfluensa konstanterar VC:en efter fem dagar med ca 40 graders feber och en rejäl hosta. Men tyvärr ingen hjälp trots att vi var dit den 25, 27 nov samt 3:e  december.... H hade även sån hosta och jag köpte Noskapin åt henne. Gissa om hon fick riktiga biverkningar! Ont i ryggen så hon grät och inte visste vart hon skulle ta vägen. Ambulans fick jag inte ringa åt henna och om tur var gick det över efter en ½-1 timme.

19 november

L-G börjar piggna till idag efter att ha varit hemma hela veckan med riktig värk i hela kroppen och lite feber. Svininfluensan?

17 november

Saga Teatern tillsammans med Iptor-kollegor. Ronnie Eriksson i showen "Rum för rasande". BRA!!!

16 november

L-G kände sig inge bra idag. Han har ju haft huvudvärk hela helgen antagligen p g a sprutan. Men idag hade han lite feber och ONT i kroppen.

14 november

Kerstin och L-G hit! Vi hade även bjudit Kj och Eva. En trevlig kväll med alla våra tre tjejer hemma. Fast jag var ju ganska slut efter mabtherainfusionen som jag fått dagen innan.

12 november

Idag var L-G ner på VC:en vid ett tiden och fick sprutan mot svininfluensan. Jag tänkte skippa den men ångrade mig och åkte ner senare - ingen kö för mig och L-G som köat några timmar. Ibland lönar det sig att vara velig ; )