Hunden vet vem hunden är.....

Jag har varit risig i ett par veckor och det är husse eller någon av tjejerna som tagit promenaderna med Kajo. Men i veckan en kväll så känner jag att jag nog ska orka runt kvarteret iaf.
Kajo ligger i vårt sovrum och jag sitter i mitt rum vid datorn. L-G kommer förbi och vill låna datorn. OK, säger jag "jag ska ändå gå ut med hunden en sväng".
Jag hinner inte mer än avluta meningen och så kommer Kajo från sovrummet och viftar på svansen och vill ut. :)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Idag är Malin hemma och tar Kajo ut på promenad. Frida som ska till en kompis hänger med. När de kommer fram till Fridas kompis står Kajo och nosar och har ingen koll på Frida när hon avviker och går in till hennes kompis. När Malin sen vänder hemåt upptäcker Kajo att inte Frida är med och vägrar och Malin får "dra" Kajo hem.

FRIDA nästa gång säger du ordentligt HEJ DÅ1 till Kajo.

Tuva-Li

så söt och så skönt att allt gick bra. Här kan ni läsa mer om henne

http://annaankmamma.blogg.se/


Nu är jag gammelmoster igen :)

Huvudvärken är borta...

... och jag har jobbat idag. Jag hann även förbi kontoret och fikade och sen hann jag handla en del julklappar. Kul! Men snacka om att bli snopen när man har bestämt vad man ska köpa och så har de stängt affären.


fortfarande huvudvärk efter Lumbal punktion

... så drabbades jag av den här förbaskade huvudvärken som försvinner när man ligger ner men kommer igen efter att jag varit uppe i 5-10 min. Hur länge ska den hålla på?

Tidgare ggr har det ju gått bra och ryggmärgsprov har jag väl gjort 7-8 ggr men den här gången lyckades det inte... kan ev bero på att jag inte skötte mig lika bra efter provet som tidigare... :(

Dags förr ryggläge igen :(

Huvudvärk....

... slipper jag när jag ligger ner men så fort jag varit uppe i 5 minuter så kommer den igen :(.
Jag har haft ont i huvudet snart i två dygn :(  och nu är det dags för ryggläge igen.....

Läs mer om Lumbal punktion och huvudvärk här
http://www.skane.se/templates/page.aspx?id=141174

Uppsagd VD - är man utan jobb snart?

I måndags upptäckte vår ekonomichef att vår VD var uppsagd, han läste det på nätet på en sida och uppgiften var från patent och registreringsverket, en sida som han kollar för att se betalningsförmågan mm hos våra kunder.

Han ringde VD:n och han hade ingen aaaaaaaaning om att han var entledigad och nu har han gått hem! Han pratade med styrelsen och de ville såklart ha kvar honom men inte som VD utan som någon typ av regionchef och hade även bestämt det innan de pratat med honom????

Vi vet alltså inte riktigt vad som pågår hos oss, ingen information till oss - alldeles tyst. Annars har vi ju gått bra flera år i rad och i år också men nu händer det saker så att man nästan känner att de i Sthlm försöker få oss i KK??? Jag funderar på om det är dags att se om sitt hus eller......

MR och Lumbal punktion...

... samt flera rör blod och så träffade jag min doktor.

Nu ska han kika hur det ser ut och så får jag ev en kallelse till en påfyllning av mabthera, beroende på hur det ser ut.

Den här gången gick det bättre med kontratsvätskan jag hade ju bett om ett piller för illamåendet och det gick bättre den här gången.  Jag blev bara lite illamående fast nu upplevde jag det jobbigt att ligga i röntgen så länge, en dryg timme.

Dagarna som går.....

De händer saker trots att jag inte är här och dokumenterar alllt.....

Malin har fått ett jobb till - tre jobb och hon ser det som ett problem. Men det måste vara ett angenämt problem. Det sista är i Umeå på UmiRent som städare och sedan tidigar på springvic på fritids/dagis/skolan här i kommun och ½-tid på Telecenter....

Hanna o Dennis var ner till IKEA och shoppade helgen som gick. Henne ser vi inte hemme så ofta men i natt har hon sovit här. Anna I har ju kommit hem från England och Malin och Hanna var förbi de i går kväll.

Frida - skola, UG som vanligt och sista ridlektionen innan jul. De ska få byta ridlärare igen. Sen hade de Öppet Hus på skolan i förra veckan och dit var ju L-G och jag och fikade och pratade med massor av andra föräldrar och lärare förstås.

L-G missade julfesten på Sweco pga sin onda nacken, han som var med i festkommitten och skulle stå i baren.... Men blommor fick han för att han skullle krya på sig och för att han "dragit in ett jobb" som gör att han har jobb hela våren...

Jag missade festen på vårt jobb som fastighetsägaren bjöd på samma fredag. Ingen skjuts.... L-G ont i nacken, Malin i Luleå, Hanna i nya lägenheten och själv ser jag ju så dåligt så jag helst inte kör i mörker längre... :(
Fast Iptors julfest var jag på - förra torsdagen, vi testade curling... HJÄLP! så svårt det var....
Jag missade julbordet på Sävargården tillsammans med Ladok eftersom det var samma tid som curlingen.

Kajo är piggare nu men går fortfarande på magsårsmedicin och vet.foder.Potentiell magsårspatient - gissa vem?

L-G ska försöka jobba i mogon. Han har varit hemma i en vecka först ont i huvudet och sen i nacken. Jag säger att han fått en inflammation i nacken p g a att han skottade snö hela förra helgen... men L-G är inte riktigt överens med mig. Han tror att det beror på något helt annat...

Själv är jag pigg igen har börjat gå på kvällspromenader med Kajo, orkat städa och även orkat skotta snö :-)

Malin är "hemma" från Luleå men mellanlandade inte här utan åkte direkt till Bygdeå eftersom hon ska jobba i morgon på Telecenter och på tisdag på Fritids i Bygdeå. Bara så där, hörda att de behövde folk och ringde upp dem och så fick hon komma direkt och jobba så i veckan jobbar hon extra där. Kul!

Hanna kommer hem hit i kväll och har vår bil med sig. Hon jobbar i kväll och till veckan och börjar visst för tidigt på mornarna för att orka åka kollektivt ändra från Holmsund till Bygdeå.

Frida har haft full sysselsättning i helgen... och för ovanlighetens skull har hon fått åka hit och dit utan skjuts från sina föräldrar :) - Passaten har Hanna haft hela helgen.
Fredag kväll - Direkt när Frida kom hem från skolan skulle hon iväg, ett gäng tjejer och killar hos Sofie. Sofie o Linnea sov över här.
Lördag morgon - Vi skulle iväg till stan och handla skor åt Frida. Men direkt efter frukosten kom hon på att hon skulle hängde på Sofie o Linnea till stan. Frida hittade iaf ett par skor....
Lördag em - Frida kommer hem, har inte tida att vänta på middagen utan tar en matlåda ur frysen och hinner precis slänga i sig middagen innan hon får skjuts av Fannys föräldrar ner till busstationen. De skulle ju vara på UG i Ånäset.
Lördag natt - Frida kommer hem, hennes kompis har fixat skjuts hem från UG så de slapp ta buss. Annars burkar vi ju hämta.
Söndag morgon - Frida sitter och äter frukost, Fanny ringer de står redan och väntar ute på gården. Fannys pappa ska skjutsa tjejerna till Bygdeå eftersom de skulle dit och kika när kompisarna i åttan konfirmerades. Fanny skulle fota...
Söndag em - Frida kommer hem och slocknar i soffan men först lyckas jag få i henne en tallrik fil iaf. Frida vaknar någon timme innan middagen och tittar på TV-program här vi datorn, något som hon missat i veckan eller i helgen eller?
Söndag kväll - Frida städar uppe på övervåningen . . . . . .

Kajo mår bättre och har fått behålla maten sedan jag började ge henne magsårsmedicin. Ett par veckor till på foder vet-foder så blir det här nog bra!

Flyttdags

1:a februari flyttar Malin till en etta på Liljansberget i Umeå.
Idag flyttade Hanna till Holmsund. Hon och Dennis har fått en tvåa i centrala Holmsund. Snabbt gick det...
I förra veckan var de och tittade på den och två andra lägenheter, i tisdags fick de besked att de fått lägenheten och idag flyttade Hanna.

Jag ska flytta till Hannas rum säger Frida. Varför säger jag det är ju betydligt mindre än ditt rum. Jag vill ha förändring i mitt liv svarar Frida.

Jag tycker det är ganska stor förändring att Hanna flyttar och sen att Malin flyttar. Vi blir ju helt plötsligt bara tre i familjen.

That's life....... men snabbt gick det