22 mars - tidbroms.... finns det?

sist jag satt här och skrev i bloggen var den 5 mars och det rullar bara på... sen sist har
  • Hanna fått körkort! Inte ett fel på teorin och lika felfri körning enligt kvinnan från VV. Kul! Det var första gången kvinnan från VV hade haft en elev som skrev felfritt på första provet!!!!
  • Hanna har börjat jobba kvällar och helger på Telecenter i Bygdeå och i lördags morse klev hon upp tidigt, för att vara Hanna, tog vår bil och jobbade sen till sex på kvällen ---- vuxenpoäng.
  • Malin har hunnit vara och hälsa på hos Ann-Gerd och Tor i Oslo. Blivit bortskämd med god mat och haft A-G som guide i Oslo, de var även och såg backhoppning i nya Holmenkollen backen. Malin flög både dit och hem, buss från Gardemoen till Oslo, alldeles själv ------ vuxenpoäng.
  • L-G, Frida, jag o Kajo har haft sportlov uppe i Norrbotten. Upp till Brändön sen till mamma en sväng och sen flera härliga dagar i Gällivare. Uppassade som tusan igen, rena rama lyxen. Frida och L-G var på Dundret och åkte skidor i två dagar. Vi träffade Stefan o Marona, Anna o Markus och var även och tittade på Anna o Markus nya hus. Trevligt!
  • Vår frys är full av bär igen det blir den nästan alltid när vi träffar Marie, oavsett årstid. Lingon, blåbär och massor av hjortron. Marie o Eero pratade så mycket om bärplockning så nu är Frida sugen på att åka upp i slutet av sommaren och plocka bär tillsammans med dem ------ vuxenpoäng???
  • Audin utlagd på traeding.... sista budet var 155 000 kr men vi får vänta på Passaten den är tillverkad vecka 9 och är i någon hamn i Skåne och eftersom Green Cargo ligger efter med alla transporter p g a all snö som kommit tidigare så får vi vänta.... : (
  • Frida har åkt lilla 7-mila. 14 km. Den enda skidträning hon hade i benen är de 2-3 gångerna hon haft skidor på idrottslektionen. Men en trött Frida tog sig i mål efter ca 2 timmar och 2 skavsår.... Nästa år ska hon åka igen men tänker nog träna lite mer innan.... L-G och Malin blev också sugna på att åka.... nästa år kanske? Idag har Frida iaf  ont i hela kroppen och känner sig som en gammal tant! ------ fördomar????
  • Kerstin och Lars-Gunnar har varit här i helgen. Fast hela lördagen var de ner till Husum och tävlade i bugg! Ett silver blev det! De tränar i 35+ klassen, låter bättre än Seniorklass ;). Frida, Linnea och Sofie var med ner som supportrar och vi var hundvakt åt Stina. Kajo tycker inte Stina är så kul längre för Stina vill aldrig leka... Stina är en hund som prioriterar mat och vila och så lite mat till och lite till.... Kajo har iofs också blivit riktig matglad sedan vi börjat ge henne färskfoder ibland undrar jag om hon fått för lite mat men det ska vara så näringsrikt så man får absolut inte ge för mycket! Kajo mår iaf betydligt bättre på den här maten.

Nu ligger den på trading....

-07 Audi A4 Avant 2.0 TS Quattro vi kommer nog att sakna den eller iaf de 220 hästkrafterna och tyvärr blir inte nästa bil en Audi... och inte heller 220 hkr.


Sista veckan - jag blivit gammelmoster igen...

Helena och Christian fick en STOR killeden 26 februari

som var 56 cm lång och vägde 4785g


och här kan man se fler bilder på honom och resten av deras familj:

http://picasaweb.google.se/lindvallhedin/20100226Bebisen#

Länge sedan sist...

.... jag var här nästan hela tre veckor sedan. Inte för att det inte har hänt något. Det har hänt massor det har ju varit OS och mellan alla OS-sändningar har L-G och jag klämt in kvällspromenader... och även snöskottning för snö har det kommit i vinter... Det var länge sedan vi hade så här mycket snö hos oss och det var länge sedan vi hade så lång kall vinter, kallare än -20 massor av dagar fast idag var det takdropp och +3 på baksidan :-)

Alla tak har vi skottat minst en gång :
nu börjar det bli svårt att veta vad vi ska göra med all snö