Kanske pigg till semester.....

Sänkan på väg åt rätt håll, läkaren från VC:en ringde idag och nu låg sänkan på 39 :) Tyvärr har jag inte märkt någon skillnad än :( utan är fortfarande trött, trött, trött eller helt enkelt dödstrött!! 

I morgon är det dags för en ny MR. Något som min neurolog snabbat på pga huvudskakningarna mm.

Värmen försvann..

... och huvudskakningarna kom tillbaka med samma intensitet som tidigare :(.

I går var jag på VC:en igen och de hade fått svar på proverna jag lämnade i förra veckan alla prover var bra utom sänkan som låg på 60 men varför kunde de inte lista ut utan jag ska dit på måndag igen och lämna ett nytt prov. Håller tummarna för att sänkan är på väg ner och att det var magsjukan som jag hade för några veckor sedan som är orsaken.... Sänkan var ju bra när jag var på NUS för en månad sedan trots att jag redan då var TRÖTTTTTT!

Fast just nu känns det inte som om sänkan är på väg ner utan jag är TRÖTT, TRÖTT, TRÖTT och SLUT och pulsen stiger till jag vet inte vad utan någon ansträngning alls...

Marie om du läser det här så var det nog inget "kärringbrus" jag hade förra helgen utan......

I veckan...

... skolavslutning och gissa vilket "antiklimax" när jag förstod att vi inte hade någon examen att fira det här året. Frida går ju iofs ut sjuan men inget speciellt är fixat för sjuorna utan sista dagen i skolan och sen sommarlov.... Så klassföräldrarna fixade brännboll nere på Udden för elever och föräldrar och där har vi varit i kväll.
 

... har Hanna börjat på nytt jobb på COOP här i Robertsfors och här ska hon jobba hela sommaren. Hon har nu sagt upp sig på Telecenter.

... arkitektprov, del II för Malin idag och i morgon vi håller tummarna för henne!

... invigningsfest på jobbet i våra nya lokaler.... hmmm orkar jag?

... ledig på torsdag och de har lovat fint väder igen :)

Tre F och lite mer

FOTBOLL i helgen fredag i 30 graders värme och söndag i tio graders hmmm värme. Bägg matcherna utan mål av våra tjejer men bra spel igen men OTUR OTUR OTUR....

FEST eller vi var bjudna hem till familjen Eriksson i lördags, god mat, dryck och TREVLIGT TREVLIGT TREVLIG! Trots att jag var TRÖTT TRÖTT TRÖTT...
   

FÖDELSEDAG - Fridas 14-årsdag firade vi här hemma hela familjen och sen var vi iväg alla sju till Lufta och åt en pizza GRATTIS GRATTIS GRATTIS....


Botoxbehandling

Kanske jag slipper det :-), alltså botox i nackmusklerna.

Slutade med alla mina mediciner för snart tre veckor sedan och det har gjort att jag inte längre har lika mycket ofrivilliga nackrörelser. Har ju även varit till sjukgymnasten här i Robban och fått ett program för att träna de "djupliggande" musklerna i nacken. 

Så det är nog bara att konstatera att det var tabletterna eller kombinationen av tabletter som körde igång mina huvudgungningar :(. Eller som min doktor sa "Jag har ju skrivit ut den här medicinen säkert till fler än hundra patienter och jag har ingen tidigare patient som reagerat så här på medicinen. Men här i FASS står det att det inte är någon vanlig biverkning utan att det är en biverkningdrabbar färre än 1 på hundra så du är antagligen en av  101-1000" ;)

Kanske man skulle ha lika "tur" när man köper en lott någon gång istället...

4:e juni kl 18.15 Middag i Skellefteå

tänkte vi ju också hinna med i lördags så när Kajo var rastad och nyäten så tog vi bilen norrut. Nä först köpte ju vi en present åt "värdparet" en 25-liters dunk som vi fyllde med vatten och satt en röd rosett på.

Ytterligare en släktträff den dagen Gun, Maffe och Gustaf och sen var Marie och Eero på besök.

Varning dålig bildkvalité

Passade på att ta några kort på Gun och Maffes tjusiga nya kök

hmmm rött Alfa rött ;)

och entrén


och vardagsrum


och tjusiga garaget
rött, vitt och svart kakel på väggarna
och Moto Guzzin


och Maffes Alfa Romeo modell Ä

golvet i garaget, visst var det importerad marmor från Italien?

Alfa Romeo Spider ala 196? någontingundra hur han fick ihop det här, måste fråga...


övrig inredning också i Alfa rött!

4:e juni ca 24.00 åkte vi hem igen...

4:e juni kl 14.00 - Dop i Umeå

Kl 14.00 var det dags för Eskils dop - tre namn fick han men jag kommer inte ihåg fler än två Eskil Erik, måste lyssna med mamma Ulrika.

Ulrika och Magnus med lilla Eskil Erik Johan i famnen och sen var det ju de tre mystjejerna
Irma, Märta och Hilda.

Kul att få träffa dem igen. Knepigt att man inte är där oftare. Men dop är inte helt fel för det drar ju ihop fler från släkten så vi fick även träffa Moa och Jakob med Jesper och Malte. Tina, Linn och Erik och så Anne och Staffan förstås och Jenny. Sen var ju det fler där och nu börjar vi ju känna igen Ulrika och Magnus släkt och vänner.

Strax efter fyra var det dags att dra hemåt. Rasta Kajo stackarn, som varit ensam i flera timmar hon hade ju inte fått hänga med. Undrar om hundar är välkomna in i kyrkan?

4:e juni kl 11.00 Fotboll i Sörfors

Våra tjejer hade spelet den här matchen också men lyckades inte få bollen i mål vilket motståndarna lyckades och det är ju målen som räknas. 0-1 slutade matchen.

Direkt efter matchen åkte vi snabbt till Malin:s lägenhet för ombyte, Hanna kom också dit och när Malin slutade jobbet stod vi utanför Ohlssons Tyger och så tog vi bilen "raka vägen" till Grisbacka kyrak.

Raka vägen kan man ju inte åka i Umeå med allar nya rondeller men nu var det ju inte bara rondellerna som gjorde att det blev krokigt. För vi tog Vännäs vägen och upptäckte strax att det inte gick att svänga vänster utan alla avfarter var avstängda så det blev att ta rondellen i Klockarbäcken. Sen när vi vände tillbaka mot Grisbacka så var även Backenvägen avstängd på flera ställen men till slut kom vi fram iaf och var vid kyrkan strax innan två.

Man kan ju undra hur det kommer att gå för alla Noliabesökare i år med alla dessa vägarbeten kring Noliaområdet. Det kommer antagligen att bli mer problem än vanligt att hitta en parkeringsplats. Knepigt att man måste förändra området där samma år som man har Noliamässan fast det är klart ska Umeå hinna bli klart innan 2014 så måste väl allt hända just nu.......
Det kommer antagligen och bli något av ett antiklimax efter 2014 och när kulturhuvudstadsåret är avklarat. Man kan ju undra vad alla arkitekter, byggentreprenörer, byggarbetare, markarbetare mfl ska syssla med då.Ett försök, får se om det...

... fungerar. Resultatet ska visa sig om ett par veckor.


Hittade länken på FB, en av mina FB-vänner hade fått rådet av sina döttrar :-) att testa det.