Augusti som gick...

.... har vi ju hunnit med en hel del
Förutom Kräftskiva hos familjen E har vi varit hos A-M och Nolia (köpte en ny TV). På Maffes 60 års fest (träffade även Marie och Eero).
Ute på MC:tur, på Robertsfors marknad (Hanna och AR var med), till Malin och Rasmus på middag eller stugan de lånade,
haft middag för hela familjen här hos oss, vinkat av Malin som flyttade till J-köping, sett tre fotbollsmatcher som Frida spelat med i (hon gjorde mål i två av dem), varit förbi Hanna och Dennis (i deras nya lägenhet på Mariehem), skjutsat Frida hit och dit fotbollsträningar två ggr i veckan, jag har varit en långhelg till Docksta (besök i skofabrik, "chokladfabrik" Skuleskogens Nationalpark mm tillsammans med min "kamel" tjejer;
Sen har jag nu jobbat en månad efter semester och det har gått hyfsat bra och jag har kunnat vara ledig alla fredagar.

55 år

i år och vad det gick fort hit. Sista månaden har också gått så snabbt så jag har inte haft tid och uppdatera något här.

Igår kväll redan blommor av min storasyster Gun
I morse fika på sängen med hela familjen, ja Malin (stackarn riktigt förkyld) var med på telefon :)
En vinstlott av de fem jag fick. Klockan tre ska jag vara packad ;) och klar sa min man undrar vart vi ska?
 

Jönköping nästa...

... nu flyttar Malin
På måndag JTH och Byggnadsutformning med arkitektur.
Lycka till Malin!


snyft ,(


Spaljen

bort och trappen blev randig ;)


V A R M T !

Nyss in, rensat rabatter mm. Åh riktigt varmt ute... Lars-Göran redan i Ö-vik han tog en MC-tur dit ner för att titta på en Caddy. Han var tidigt upp trots att vi var på "Kräftskiva" hos fam E i går kväll. Trevligt! Och gott! Frida hos Tobbe idag hon tog moppen dit i går kväll. Hon hann bara hem och vända. Hon kom hem från Piteå i går kväll och dit åkte hon med Sofie, Linnea och fam B. De var där på NOLIA i går och såg bl a Charlotte Kalla :) Nu blir det kantarellomelett :)