Semestern

... börjar på måndag. Men hittills inget lovande väder.... Juni har ju varit riktigt kall fast en härlig midsommarhelg hade vi iaf. :)

SLUT....

... efter Mabtherabehandlingen. Skriver bara upp det så jag kommer ihåg det till nästa gång d v s att behandlingen måste tagit på krafterna för jag är inte alls lika pigg som innan. Som exempel trapporna på Ladok känns jobbiga att ta sig uppför vilket var enkelt innan.

Mabthera dos II

Idag fick jag min 2:a Mabthera dos för den här gången. Hoppas att den här också håller i sig lika länge som den förra och att MS:n håller sig i schack.
Dödstrött blev jag igen och sov på NUS 4-5 timma när jag fick droppet, fortsatte sova när jag kom hem så det är kanske därför jag orkar sitta här och blogga mitt i natten.

Midsommardagen

tog vi en halvdags MC-tur. Vi körde Botsmark-Bullmark-Sävar-Norum-Bygdeå-Sikeå-Robban.
På trippen var vi förbi hos Mona och Michale först en sväng, sen glass och kaffe i Sävar och sen kaffe hos Ulrika och John i deras stuga i Granskär, Sikeå.
 
Sen blev det grillkväll här hemma med Frida. En kubbmatch mellan L-G och mig som jag förlorade p g a att JAG MISSADE KUNGEN!
 

Midsommarafton kväll

firade vi i Skellefteå.
 
Trevligt och god mat som vanligt. Vilmer och Sigge på besök så vi hade även förstklassig underhållning ;). Gustafs Emma fick vi även träffa för första gången.
Den här gången sov vi inte över eftersom Frida inte var med och vi skulle hämta henne i Tobias stuga.
Vi åkte förbi i Hertsånger men lämnade Frida kvar så att Tobbe skulle slippa sova där i ödemarken alldeles själv.
 

Midsommarafton lunch

Härligt väder och vi var i trädgården hela förmiddagen. Frida åkte till Tobias och åt lunch med hans släkt i Hertsånger och jag och L-G firade midsommar med att äta lunch ute för första gången den här sommaren.

Nu vänder det...

sommaren har inte ens hitta hit och idag var längsta dagen, i morgon blir dagarna kortare igen :(

Tomt blev det också efter lilla Leeloo. David var och hämtade hem HENNE i kväll.

I morgon midsommarafton....

Tjejmiddag

hos Karin i går. Vi var bara fyra den här gången men gott var det i alla fall.

Mozzarellasallad med parmaskinka till förrätt

Till huvudrätt gjorde vi egna hamburgare som vi grillade, vi gjorde även dressing till och coleslaw

Digestivekex, maschmallows och choklad som vi grillade i folie med limemarinerade jordgubbar.


Fotbollshelg

Trött efter en helg i fotbollens tecken.
Fredag Sverige-England hos fam Eriksson. Trevligt! Trots Sveriges förlust.
Lördag, söndag Umeå ungdomscup. Frida "inkallad" till sitt gamla lag och pga olika orsaker så var det ett helt nytt lag med årgångar 00-97 som aldrig spelat med varandra och inte ens hade koll på vad alla i laget hette. Det gick inge bra :-(. Fast idag efter gårdagens tre matcher gick det betydligt bättre och de spelade riktigt bra :-) sista matchen nu idag!


Vi firar

Frida :-)
med pizzamiddag. Alla sju plus Anna I. Rasmus jobbade och var förbi på lunch/middag/rast.


FRIDA 15 ÅR

...idag
Och så klarade hon moppeuppkörningen också idag.

Lars-Göran och jag väckte henne i morse med fika.
Tårta blev det först kl 21 när hon kom hem från uppkörningen. Malin och Sara här och delade tårtan med oss.
På torsdag ska vi alla fira Frida med pizzamiddag.


Stopp efter E4:an...

... Yrselanfall igen, hela E4:an gungade. Trodde jag skulle svimma. Nu är det bättre men vågar inte köra hem utan väntar på Lars-Göran som kommer med bussen.
Kan det vara mitt låga blodtryck? 104/68 igår när jag var på NUS...
Nu ska jag börja dra i mig en massa salt!


Dripp dropp

Trött trött
Låg med dropp fr kl 9-13.45 förutom Mabtehra fick jag Betapred, Alvedon och Tavegyl.
Det är nog tavegylen som gjorde mig så trött. Åkte förbi kontoret för att piggna till. Men efter en kaffe tog jag beslutet att åka hem istället.
Sorry Frida det blir ingen present.


Leeloo

En liten Jack Russelltik ska vara hos oss i ca två veckor. Leeloos husse David (som jobbar på Ladok) och matte Frida och lillhusse Olle är på semester i Kroatien.


Side Turkiet

trevlig överraskning. Vilken lyxvecka vi haft med härligt väder, bad, riktigt god mat och ffa trevligt ressällskap (Sofie och hennes föräldrar). Sen var det extra slappt med all inclusive.

Första dagen började vi tjejer också med Hamam, kaffe-skrubbning, vila och ansiktsmask för ca 450 kr/pers. Lars-Göran och Kenneth fick gratis massage i en kvart.
En av dagarna passade Lars-Göran och Kenneth på att köra vattenskoter.
Tjejerna fick åka "soffa" efter en motorbåt.
Annars var det mest bad i pool och hav som gällde. Ingen dagsutflykt blev det den här resan eftersom vi hade all inclusive. Ett par halvdagsutflykter till Side gamla stan och shoppade.

Sen träffade tjejerna deras kompis Linnea några gånger. Linnea och hennes mamma kom ner med samma flyg som vi men bodde på ett annat hotell. Kul för tjejerna att få vara på en sån resa alla tre tillsammans.

Lite trist var det att vi knappt fick några kort eftersom Frida glömde systemkameran. Hon hade däremot med sin lilla kamera men glömde batteriet och laddaren. Våran kamera gick sönder och min iPhone behagade slå utav sig och gick inte att få på igen förrän sista dagen?

Trist var även att Lars-Görans 1000 kronors glasögon försvann?