Sträck/streck

I badrummet

 

En målad

nu är det fyra kvar fast målaren hade fullt upp just nu... Men snart :-)Muskler

Imorse satt jag mig på toan, tittade i spegeln mittemot. Trött konstaterade jag att träningen började ge resultat... Vilken muskel jag började få på vänster arm, kul! 
Går tillbaka till sovrummet och Lars-Göran tittar på mig och säger "du vilken röd svullnad du fick av på vänster arm av influensavaccinet" HA HA HA så var det med den muskeln. :)

Lördag kväll och jag åkte med Frida på gymmet....


Tjejmiddag - inlägget låg kvar som utkast

Hemma efter tjejmiddag hos Christina på Gustav Garvares gata 6 A

Bruschetta med tryffelsalami och olivadeLax med rödvinssås och svamp
Äppelpaj med vaniljglass 

VATTEN!

Vattnet var borta redan vid fyra tiden natten mot idag och är fortfarande borta ny vid tolv tiden Eventuellt ska det vara tillbaka i morgon på morgonen men det är inte säkert så vi vågade inte chansa utan både Frida och jag behövde tvätta håret 
Vattnet har vi fått hämta vatten i dunkar från en tankbil som de ställt längre ner på gatan.

KAFFE!

Det är mycket på jobbet nu så igår kväll planerade jag att stiga upp tidigt och ta 6.50 bussen till stan. Det har jag tänkt många gånger men jag brukar alltid lyckat "övertala" mig själv på morgonen att jag inte vinner något på det. MEN i morse kom jag iväg!!! :-)
Lars-Göran väckte mig strax efter fem. och förklarade att det inte blev några kokta ägg eller kaffe eftersom det inte fanns något vatten. 
Jag tänkte försöka somna om och invänta ev vatten och KAFFE men kunde av någon konstig anledning inte göra det den här morgonen utan tänkte bara på hur vi skulle lyckad fixa kaffe. 
Eftersom jag inte kom på någon bra lösning utan enda lösningen var KAFFET på jobbet så gjorde jag ett snabbt övervägande om jag skulle hinna med 6.50 bussen. Steg upp gjorde iordning mig och en snabbfika utan KAFFE, övervägde faktiskt om jag skulle ta gårdagens kaffe från perkulatorn och värma i micron men avstod när jag gav Lars-Göran iden och sen såg hans min när han smakade på det. Inget gott KAFFE! 
Iväg med bussen alltså och såg fram emot jobbet och en kopp KAFFE. 
In på kontoret, hänger utav mig kappan går förbi Torgny som säger 
"Tyvärr Eva det blir inget KAFFE för bägge maskinerna är ur funktion!"
Hjälp! Måndag morgon! Fast nu finns det ju fler kaffemaskinen på Universitetet där mitt passerkort gäller så till slut fick jag mitt efterlängtade KAFFE!

STORM

I natt var det storm och då menar jag riktig storm... Massor av träd har blåst omkull efter vårt promenadstråk efter ån och Lars-Görans partytält mm blåste in i skogen.
Fast nu är det tillbaka på plats igen om något skadat... Så nu håller Lars-Göran på att förstärka det :)

Farsdagsmiddag

...vi hann med det:)


Tårta
Far

...fick frukost på sängen av Frida och mig men han ville äta den vid köksbordet. 

En present fick han också från oss alla!


Farsdagsmiddag...

...i kväll eftersom Frida jobbar i morgon.
Förrätt - skagenröra 
Efterrätt- ryggbiff med mos och rödvinssås 

Jippi!

En buss som kom och gick i tid! fast inte jag är tidig! 8.20 precis!

Tillbaka till jobbet efter fem dagars ledighet. Så skönt och mysigt det var att få vara alla tillsammans ner till Jönköping  :)

200 MIL

drygt blev det i helgen! Hela familjen i Jönköping. Riktig myshelg och måbrahelg.