WinIT

tillsammans med ca 50 andra IT- kvinnor lyssnade vi på Linda från Tärnaby som hade en föreläsning on "Hälsosamt presterande". Mingel med smågott och vin (även alkoholfritt 😉). Kul träffade flera som jag inte träffat på år och dar.👍

Maria bjöd på lunch

...åt grupp 1 för att "dra igång oss" 😉 första sprinten för leverans 2014_02 startar!

Och vilken god soppa sen, den ska vi äta här hemma till veckan...UtbyttBlev så istället

Blir nog ännu bättre när dörrarna blir vita..

Huset fullt

i kväll 😃 Eller i alla fall övervåningen eller rättare sagt Fridas rum. Hur många, vilka? Linnea,Sofie, Sandra, Jani, Kim, Jonte Sebbe mfl Kommer inte ihåg alla.
Härligt med lite liv i huset isf vid den här tiden.... Gymmet används och gitarren sen är det någon som sjunger (inte Frida) och nu musik igen! SKRATT! Linneas? Nä Sofie eller Sandra? Nu är det flera som sjunger KUL!


Gun

på middag igår. Trevligt. Hon var full i plåster igen... fjärde eller femte gången hon var och "frös" bort en massa leverfläckar. Den här bilden skickade hon när hon kom hem. Jag säger bara AJ!Undrar...

...hur de smakar 


Ledig måndag

I stället för ledig onsdag denna vecka. Det blev en härlig promenad idag -7 grader så det kändes riktigt varmt😉
Nu tänkte jag sätta en bulladeg och jäsa! Hoppas du ser det här Hanna och jag lovat att fota underverket när det kommer ut från ugnen....

Hundraåringen

läst och sett filmen nu. Tyckte boken var bra och även filmen. Hade jag inte läst boken så hade nog filmen varit mer "överraskande"...Futsal

Vilken härlig vinterdag idag igen👍

-15C (och då menar jag 15 grader och det utan kyleffekt) Just nu är jag så less på alla meterologer som i år börjat prata om kyleffekt när de anger hur kallt det är ute. Vi har väl alltid vetat att om det är kallt så blir det kallare om det blåser sen har vi också vetat att det är kallare att gå i motvind än medvind hur mycket det än blåser och vad kyleffekten än är!!!
Jag och Lars-Göran var iaf på en promenad på ca 4 km och vår termometer visade minus 15 grader Celcius!!!!!

Varit på en RIK-futsalmatch nu i eftermiddag. Var där med Frida & Co. :) men det kändes lite ensamt när inte Lars-Göran var med. Tror knappt jag varit och sett på någon fotbolls- eller för den delen handbollsmatch i Jenningshallen utan honom. Men tyvärr så jobbar han nu lördag em och kväll :(

Matchen slutade i alla fall med vinst 5-0 till RIK.

Dubbelt


Kanske blir jag dubbelt så effektiv ;)

Tjejmiddag ikväll

Carina dukade
Maria och Karin gjorde efterätten
Marit och Christina huvudrätten och jag fixade förrätten 😃


Brrr

...kallt!  15 grader när jag skjutsade Frida till bussen nu på morgonen. Ännu kallare var det igår kväll när vi hämtade Frida från stan. 

Vilken tur Frida har som får gå på teater mm och skolan betalar. Igår var det genrepet av "Klungans" nya show. Frida tyckte det var riktigt bra👍 "jag har aldrig skrattat så mycket" men hon fick inte berätta mer eftersom Lars-Göran och jag ska gå och se den i februari.

Ledig onsdag idag, känns bra i kylan men lite trist att Lars-Göran inte jobbar här hemma idag utan han är i Vindeln idag.

Lugn lördag

Igår blev det middag på Ceylon Frida, Marcus, Lars-Göran och jag. Slött men gott. 
Idag mycket snöskottning som Lars-Göran fixat. Snön kom med kraft, ca 1/2 meter på ett dygn men skönt att den äntligen kom i alla fall.


Frida jobbat och jag sportat framför TV:n, städat "Hannas" rum, tvätt, bokföring mm.
Sen bara vi (Lars-Göran, Frida och jag) hemma framför TV:n ikv.

Trettondagsafton...

...och Malin åkte, så tråkigt MEN kul att de varit här hemma igen.

På em var vi och Kerstin och Lars-Gunnar bjudna på middag hos Kjell och Eva.👍 kul var att även Joakim och Frida var där med barnen och sen kom även Anki dit. Anki som vi sist träffade när vi firade hennes 50års dag.

Frida var hemma och gjorde Stina sällskap i alla fall tills hon började jobba.


LÖRDAG 4/1

Kul!!!! Kerstin och Lars-Gunnar här på besök och Stina så klart! Malin hem på middag med oss :). Frida ich Marcus hit efter att Frida jobbat klart.
Stig, Lena och Jenny också förbi en sväng 👍

Soffläge idag


Men igår på nyårsafton firade vi med fördrink och snittar och sen en förrätt av Gun så nyår och så gott
och efterrätt av Ann-Rosi också så nyår och gott, måste be om receptet :)

Huvudrätten fixade vi; oxfilé och fläskfilé  med gorgonzolasås och rostade grönsaker och potatis
Mätta och belåtna och champange till raketer vid tolvslaget!