Lars-Göran 57

Presenter på morgonen

12-årig Highland Park

Bingolottos julkalender

Lee flanellskjorta 
Ingen födelsedagsmiddag eftersom jag är sjuk och Lars-Göran ska hämta Frida i stan.

Nu väntar vi på tårtan, Frida som slutar sent idag skulle fixa den.

Förkyld

...vet inte när jag var det sist... 

"KAMELTRÄFF"

i Örnsköldsvik hela helgen. Vi hyrde ett fint hus sex-sju rum. SPA- och shopping helg med god mat och lite julgodisbakning. 

Hanna 23

Den 11/11 😃 men vi firade henne flest i helgen. Hela familjen till Sundsvall. Shoppingdag och middag på en tapasrestaurang. Så mysig! Malin och Frida sov över hos Hanna o Dennis. Lars-Göran och jag på hotell.Röd variant :)
Farsdagsfirande

Kändes lite lite när vi bara var tre i morse, till tårtfikat och till middag. Men Lars-Göran fick present :) 
och morgonfika.
Gräddtårta med mandariner, hans favorit.
Middagen fick han bestämma själv "kyckling sambal" men jag undrar  det skulle ha blivit "godkänt" som Farsdagsmiddag av ffa Malin. Jo vi tände ljus, Lars-Göran fick en STÖL,  ingen sallad, Frida läste SMS och gick från bordet innan vi andra två ätit klart, TV:n stod på eftersom Karjala cup och Sverige-Finland match som Sverige leder!!! Grått men ljust
Höstlovet

Vilken härlig vecka!
Tillsammans med Frida och Gun till Amadores. Stig och Lena var nere innan oss och bodde på samma hotell"Glorian Palas Amaderos. Anne o Staffan kom ner till Puerto Rico de två sista dagarna. Lite av en syskonträff blev det. Med flera aktiviter tillsammans bla en båttripp till Puerto Mogan. En kväll på en föreställning på Garbo i Baha Feliz. Biltur till Maspalomas och promenad till Playa de Ingles. Vi åkte även in med bil en kväll dit och shoppade och åt middag i centrum där. Mycket bad både i havet och poolen.